Permanent Makeup

Permanent Make-up

Permanent Make-Up er en behandling hvor man tilfører huden pigmenter (permanent pigmentering av dermis) og erstatter vanlig sminke. Permanent Make-Up utføres først og fremst i ansiktet for å fremheve bryn, øyne eller lepper.

Permanent Make-Up brukes også til å lage kunstige øyenbryn til mennesker som har mistet brynene som følge av alderdom, sykdom, kjemoterapi, eller av genetiske årsaker.

Semipermanent Make-up er en form for tatovering som blekes gradvis over 3-7 år.
Pigmenteringerner meget overfladisk – ca 0,5mm ned i huden (tradisjonell tatoveringsdybde er ca 2mm).

Bryn

På øyenbrynene legger man på permanente pigmenter for å fremheve eller justere ditt naturlige utrykk. Permanent Make-Up kan være en mulighet for de som reagerer på vanlig kosmetikk.

Øyne

Man legger gjerne permanent eyeliner for å fremheve og markere øynene. Ved å bruke en fin linje gjennom vippekanten, øverst, nederst eller begge kan man få mer definerte øyne og vipper. En tykkere linje gir en sterkere effekt for dem som ønsker det, og det er et bredt spektrum av farger som er tilgjengelig.

Lepper

Med alder mister vi også definisjon på linjene rundt leppene. Dette kan endres ved å legge på permanent lipliner som fremhever leppene.

BIOTEK BioResistent Pigmenter

Syntetiske, Bio-resistente mineralpigmenter: BioResistent er en ny generasjon overflatebehandlede, biokompatible pigmenter i over 100 forskjellige nyanser. Pigmentene er mikrobiologisk testet og finnes ikke allergifremkallende. De fremstilles under en patentert prosess som gir en langvarig fargestabilitet det ikke finnes maken til på dagens marked.

Permanent Makeup