Brasiliansk voksing hos Beauty Corner Oslo

Brasiliansk voksing, eller intimvoksing, innebærer fjerning av alle kjønnshår, foran og bak. Dette vil gi deg en hårfri og glatt hud. Voksen tar hårene ut med hårroten, på denne måten tar det lang tid før du trenger ny behandling. Normalt tar det mellom 4 til 6 uker før hårene vokser ut igjen. 

Behandlingen har også en eksfolierende effekt på huden, hvor det ytterste laget med hudceller blir fjernet sammen med hårene. Dette etterlater deg med en hårfri og samtidig glatt hud. 

Har du spørsmål rundt hårfjerning, eller lurer på noe du ikke finner svar på her? Ikke nøl med å ta kontakt.

Du kan bestille time direkte her på vår hjemmeside. Du kan nå oss på telefonnummer 489 95 070, eller sende en e-post, info@beautycorneroslo.no.

Vi gleder oss til en hyggelig samtale!

Første gang med brasiliansk voksing hos Beauty Corner Oslo

Første gangen du kommer til behandling vil vi gjerne sette av litt lengre tid enn vanlig, dette gjør vi for å forklare deg grundig hvordan behandlingen utføres. Du vil også få svar på alt du vil vite om selve behandlingen og voksingen.

Mange er litt smånervøse eller gruer seg til første gang med brasiliansk voksing. En del er også redde for at det skal gjøre veldig vondt. Etter vår erfaring syns de fleste det er mye mindre smertefullt enn de først antok. Behandlingen går også ofte fortere enn mange forventer.

Når du bestiller timen din, gi oss gjerne beskjed at det er første gang med brasiliansk voks, slik at vi får satt av litt ekstra tid til deg.

Hvilken voks bruker Beauty Corner Oslo til brasiliansk voksing?

Vi bruker en voks for sensitiv hud. Behandlingen blir også utført på en svært hygienisk måte. Vi bruker kun trespatler, som blir kastet for hver gang.

Noen av våre terapauter jobber også med kaldvoks. De fleste av våre kunder som prøver kaldvoks ønsker ikke å gå tilbake til varmvoks, ettersom denne voksen er mer skånsom for huden. 

Spør gjerne resepsjonisten eller terapauten dersom du ønsker å prøve kaldvoks, Vi har både kaldvoks og varmvoks i alle salongene.

Beauty Corner Oslo sine 9 tips for brasiliansk voksing

Din terapaut vil gi deg gode råd og når du kommer til din behandling hos oss. Det kan likevel være greit å vite litt om behandlingen på forhånd. 

Under finner du 9 gode tips for brasiliansk voksing:

  1. Kommer nydusjet og ren nedentil.
  2. Hårene bør være 1 cm. den første gangen. Etter at man har vokset et par ganger, vil hårene bli tynnere. Da må de være ca 0,5 cm. for å få fjerne de med voks. Har du barbert deg, anbefaler vi at du venter i 14 dager, før du kommer for brasiliansk voksing.
  3. Vi råder deg til å ha på deg en bomullstruse når du kommer til behandling, blondetruser vil bare gnisse mot huden og gjør at du senere vil oppleve mer inngrodde hår.
  4. Det kan være lurt å ikke ha på seg for ettersittende tøy, dette gjelder også ved voks generelt.
  5. Det er normalt å få inngrodde hår, men for å forhindre dette kan du peele huden 1-2 ganger i uken med en peeling.
  6. Unngå sol i 24 timer etter voksbehandlingen (dette gjelder generelt alle de plassene man vokser seg, ikke bare for brasiliansk voksing.)
  7. Unngå å bade/ dusje de første 12 timene. Dette fordi porene er åpne, og det kan da komme bakterier inn i porene.
  8. Vent med å ha sex det første døgnet etter behandlingen.
  9. Vent med trening og annen form for fysisk aktivitet i 12 timer etter voksbehandlingen.

Du vil også få etterbehandlingsråd som er viktige at du følger. Alt dette vil vi selvsagt gå gjennom med deg under din behandling. 

Hvem anbefaler Beauty Corner Oslo brasiliansk voksing for?

Brasiliansk voksing passer for de fleste, men vi anbefaler det særlig for våre kunder som ønsker et langvarig resultat.

Mange blir lei av å barbere seg hver dag, eller flere ganger i uken. Ikke bare tar det mye tid, men mange kan oppleve å få sår i huden under barbering. Brasiliansk voksing er derfor en effektiv behandling for de som ofte får sår eller ubehag i huden etter barbering. 

Jevnlige behandlinger med brasiliansk voksing vil også gi mindre hårvekst over tid. 

Brasiliansk voks & annen voksing hos Beauty Corner Oslo

Vi tilbyr mange andre voksbehandlinger her på Beauty Corner Oslo. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om noen av behandlingene. Vi har voksing for menn og kvinner. 

Vi bruker alltid de hudpleieproduktene som passer best for våre kunder som bestiller time til hudpleie, fotpleiebehandling,eller ansiktsbehandling.

En av våre mest populære behandlinger er vippe-extensions. Perfekt for deg som ønsker å bli ekstra vippefin!

Vi tilbyr også styling av bryn, farging av vipper og bryn og threading – en flott måte å skape en ny fasong på øyenbrynene dine.
Brow lamination er for deg som ønsker perfekt børstede bryn med mye volum og BrowShape er en perfekt behandling for deg som aldri har stylet brynene dine før.

Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon eller har spørsmål angående brasiliansk voksing. Vi hjelper deg gjerne!

Du kan ringe på telefonnummer 489 95 070, eller sende oss en e-post info@beautycorneroslo.no. 

Vi ser frem til å høre fra deg!