Styling av bryn

Har du lenge drømt om naturlige bryn som får frem glimtet i øynene dine? Beauty Corner Oslo har de beste produktene og de flinkeste spesialistene til styling av bryn som kommer til å passe perfekt til ditt ansikt.

Enten du er ute etter forming av bryn, tråding / threading, toning eller voksing av dine bryn. Ved styling av bryn med oss passer vi nøye på å skape en åpen dialog med deg, for å kunne forstå og tilby nettopp det du er ute etter.

Prøv en av våre nyeste behandlinger, brynslaminering. Passer for deg som ønsker perfekt børstede bryn med mye volum. Varer i ca 6 uker.

Vi tar gjerne en samtale med akkurat deg om hvordan vi gi deg den perfekte styling av bryn som du ønsker deg.

Ta kontakt på telefon 489 95 070 eller e-post info@beautycorneroslo.no. Velkommen skal du være!

Fremhever din skjønnhet gjennom styling av bryn

Det sies at øyenbryn er rammen rundt bildet av ditt vakre ansikt, og nettopp det som naturlig former seg rundt øynene dine.

Dersom du har hyppig hårvekst, eller lite brynshår – styling av bryn kan bidra til en stor forandring for å få frem din egen naturlige skjønnhet.

Permanent makeup på bryn

Er du på utkikk etter å spare verdifull tid hver morgen med permanent makeup på bryn? Det er mange som har kastet seg på bølgen med permanente bryn. Det er både behagelig og tidssparende i lengden.

Permanent makeup på bryn passer utmerket til deg som:

  • Ønsker å definere brynene
  • Vil forandre din naturlige form på brynene
  • Er interessert i å fylle inn brynene der det er mangel på hårvekst

Varigheten av permanent makeup på bryn er veldig varierende fra person til person. Dette avhenger også ditt eget vedlikehold etter selve behandling med oss. Vi vil gi deg klare retningslinjer på hvordan du kan etterbehandle på en god måte, slik at de varer så lenge som mulig.

100% fornøyde kunder

Beauty Corner Oslo er kjente for gode resultater av permanent makeup på bryn. Hos oss vil du bemerke deg en høy standard og et individuelt design spesielt utviklet for din ansiktsstruktur. Vi bruker alltid det beste av hudpleieprodukter.

Vårt fokus i vår salong er å få frem skjønnheten til enhver dame eller mann som besøker oss. Ønske er å kunne fremheve en naturlig utstråling gjennom noen enkle behandlinger.

Når du besøker oss vil du raskt føle deg ivaretatt og velkommen når du treffer våre spesialister. Det er viktig for oss at du mottar behandlingene dine i en rolig atmosfære slik at du kan dra hjem med en følelse av velbehag etter et hyggelig besøk hos oss.

Pris på styling av bryn

Når det kommer til pris på styling av bryn anbefaler vi at du tar kontakt med oss for en uforpliktende prat. Du kan også besøke vår prisliste for å ha en bedre oversikt over alt vi tilbyr før du bestiller time.

Vi tilbyr en rekke forskjellige tjenester som vippe-extensionsfotpleiebehandlingbrasiliansk voksingansiktsbehandling og mye mer.

Vi synes det hadde vært veldig hyggelig at du tar kontakt med oss, enten på sosiale medier, e-post info@beautycorneroslo.no eller telefon 489 95 070.

Håper vi får muligheten til å bli kjent med deg, og muligheten til å skape de brynene du har drømt om!