Hudpleie i Oslo med vellykkede resultater

Ønsker du å få tilbake gløden i huden din? Du kan hjelpe huden din med å gi næring, fukt og et fornyet pust gjennom behandlinger for hudpleie i Oslo.

Målet vårt er å hjelpe deg med å få tilbake huden din på sitt aller beste!

Kontakt oss allerede i dag på e-post info@beautycorneroslo.no eller telefon 489 95 070.

Prøv en av våre 2 nye behandlinger. 

  • Kollagen Trådløft – ansiktsløft helt uten kirurgi (Pris: 2500,-)
  • BB Glow behandling (Pris: 2500,-)

Ring oss gjerne for mer informasjon om våre behandlinger, eller bestill time i dag.

Hvorfor er hudpleie viktig?

Daglig forurensing, solskader, sminke og nå, ikke minst ansiktsmaske, kan skape uren hud som gir visuelle påkjenninger. Hudpleie er viktig for å kunne opprettholde den naturlige glansen i huden din.

Vi passer på å gjøre en hudanalyse spesielt for deg, dette for å kunne kartlegge hvilke behandlingsmetoder som passer best for din type hud.

Vi finner også de rette hudpleieproduktene og skreddersyr et behandlingsprogram. Våre hudterapauter er faglige sterke og dedikerte når det kommer til enhver hud og behandlingene som utføres. Hos oss vil du oppleve behandlinger som har vellykkede resultater.

Våre hudspesialister med deg i fokus

For oss er det viktig at du til enhver tid føler og kjenner at vi tar godt vare på deg. Våre hudspesialister er sertifiserte behandlere og har gjennomgått flere kurser i hudpleie her i Oslo.

Vi fokuserer ikke på problemene du muligens har i din hud, men nærmere på hvordan vi kan finne en fin løsning der vi kan hjelpe deg.

Hos oss vil du være i fokus og føle at vi virkelig ser deg som person – der vi tilpasser vår skjønnhetsbehandling spesielt til din hud.

8 behandlinger for hudpleie i Oslo

Våre hudpleiere har flere års erfaring og kontinuerlig utdanner seg innen den nyeste teknologien. Det er alltid anbefalt å ta godt vare på huden sin. En hud som er frisk og glad holder seg bedre og er mindre utsatt for eldring.

Hver hud er forskjellig, akkurat som både du og jeg også har våre ulikheter. Før du starter på veien mot en friskere hud vil vi gjerne undersøke hva slags behandlinger som passer best for deg.

8 av våre mest populære behandlinger er blant annet:

● Klassisk dyprens
● Ultrasonic Peeling
● Diamantslip med maske
● Ansiktsbehandling
● Ance Behandlinger
● Nålefri mesotherapry
● Microneedling
● Eximia

En av våre mest populære kroppsbehandlinger en den klassiske dyprensen. Den passer for nesten alle hudtyper der vi ser til at prosedyren følger dine individuelle behov. Er det derimot føttene som trenger hjelp anbefaler vi vår fotpleiebehandling.

Hvilken behandling i hudpleie bør du velge?

Alle våre hudspesialister hos stor kompetanse. Vi er et godt sammensatt team som fokuserer på både innovative og trygge behandlinger.

Hver enkelt hud er forskjellig, så hos oss vil vi alltid tilpasse enhver behandling til hver enkelt person. Det er viktig for oss å ta godt vare på huden din og at den får den riktige behandlingen.

Behandling i hudpleie med Beauty Corner Oslo

Det er helt sikkert at det dukker opp spørsmål når du er på leting etter hvordan du på best måte kan behandle huden din. Vi vil gjerne ta en samtale med deg hvis du har behov for veiledning.

Dersom du er usikker på hvilken behandling i hudpleie du bør velge, kan du godt skrive til oss på info@beautycorneroslo.no, besøke oss eller ringe inn på telefon 489 95 070.

Velkommen skal du være!