Vippe Extensions

Fyldige vipper med vippe extensions fra Beauty Corner Oslo

Vippe extensions gir et naturlig utseende for de som ønsker lengre og fyldigere vipper. I motsetning til tradisjonelle falske vipper, som limes på huden, festes disse direkte på dine egne vipper.

Teknikken innebærer å lime på et enkelt hår av gangen, noe som skaper en naturlig forlengelse av de eksisterende vippene.

Du kan enkelt bestille time via vår hjemmeside.

Har du spørsmål angående vippe-extentions? Ring oss gjerne 489 95 070, eller sende oss en e-post info@beautycorneroslo.no. 

Vi ser frem til å gjøre deg vippefin – Velkommen til vår skjønnhetssalong i Oslo!

Etter påføring av vippe extensions hos Beauty Corner Oslo

Det er viktig å være forsiktig når man har på Vippe-extensions. 

Derfor er det lurt å ha et par forskjellige huskeregler. 

Når du tar en dusj eller vasker fjeset bør man ikke gni seg i øynene. 

Vi anbefaler også å være forsiktig med vippene hvis du er på badeferie, eller tar deg en svømmetur. Får man vann på vippene kan de falle av. 

For personer med brune eller lyse vipper anbefales det å farge vippene før påsetting av vippe-extension for best mulig resultat. 

Hvor lenge varer våre vippe extensions?

Det er en deilig følelse å våkne om morgenen med flotte og fyldige vipper – helt uten å måtte påføre mascara. 

For å kunne ha et langvarig og vakkert resultat med vippe-extensions er det som nevnt viktig å være forsiktig med dem. Desto mer forsiktig man er, desto lengre holder de. 

Våre vippe-extentions skal vare opptil 3-4 uker. Det er vanlig at vippene går av ettersom tiden går, dette skjer av helt naturlige årsaker. Når våre egne vipper faller av forsvinner også forlengelsen av dem. 

Det sies at man mister ca. 3-5 øyevipper om dagen. For å holde vippene vedlike anbefaler vi derfor å ta en etterfyll hver 3. uke. Behandlingstiden tar mellom 1,5 – 2 timer. 

Bestill time i dag hos Beauty Corner Oslo

Vi tilpasser alltid våre behandlinger etter hver kunde sine behov, og derfor bruker vi alltid hudpleieprodukter som er best egnet for akkurat deg. 

Vi har en rekke forskjellige skjønnhetsbehandlinger som du kan lese mer om her på vår hjemmeside. Hos oss kan du bestille time til blant annet threading, en flott behandling for deg som ønsker en ny form på dine øyenbryn. 

Vi tilbyr også fotpleiebehandlingvoksing for mennansiktsbehandlingpermanent sminke og mye mer. 

Vi har stadig nye og gode tilbud for våre kunder. For mer informasjon og en hyggelig prat, ta kontakt med oss på telefon 489 95 070, eller send oss en e-post info@beautycorneroslo.no. 

Vi ser frem til en god samtale!