Hudpleieprodukter

 

Hudpleieprodukter på Kalbakken i Oslo som passer for deg!

Her på Beauty Corner kan du være sikker på at vi alltid fokuserer på hudpleie med hudpleieprodukter som er korrekt for deg. Vi utfører en hudanalyse for å være sikker på at du får den rette behandlingen for din hud. 

Dersom du bestiller en hudpleiebehandling i dag vil du også få 20% rabatt på det hudpleieproduktet du ønsker. 

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 489 95 070 eller send oss en e-post info@beautycorneroslo.no. Vi ser frem til å høre fra deg! 

Hudpleieprodukter på Kalbakken i Oslo

Det er mye som må vurderes når man skal velge riktig hudpleieprodukt til forskjellige hudtyper. Alle er unike og trenger derfor en hudpleiebehandling som er designet for dem. 

Her på Beauty Corner skreddersyr vi en behandling som vil sikre deg resultater. Våre hudterpauter har lang erfaring og vet hva som må gjøres for å hjelpe din hud. 

Det er viktig for oss at du som kunde alltid føler deg ivaretatt og hørt. Vi vil alltid fokuserer på å finne en løsning og sammen finne den beste behandlingen for deg.

Vi vil forsikre deg om at våre hudspesialister har gjennomgått flere hudpleiekurs her i Oslo og er meget kvalifiserte. 

Hudpleieprodukter som gjør en forskjell 7 dager i uken

Føler du at huden din ser litt trøtt ut for tiden? Eller har all bruken av ansiktsmaske ført til irritasjoner eller andre plager?

Det er mange ytre og indre faktorer som kan føre til forstyrrelser i huden. God hudpleiebehandling og gode hudpleieprodukter hjelper huden holde seg sunn og fin. 

Det er utrolig mange forskjellige behandlinger og produkter man kan velge mellom. Derfor kan det ofte være vanskelig å velge det som passer best for deg og din hud. 

Vårt mål er alltid 100% fornøyde kunder!

Enten du ser etter vippe-extensions, farging og styling av bryn.

Her på Beauty Corner tilbyr vi en hel rekke behandlinger. 

En av våre mest populære behandlinger er Eximia, et alternativ til plastisk kirurgi helt uten inngrep. Du vil raskt kunne se resultater etter denne behandlingen. 

Vi tilbyr også mer tradisjonelle behandlinger:

 

  • Ansiktsmassasje 
  • Klassisk dyprens 
  • Ultrasonic Peeling
  • Beauty Eye
  • Diamantslip med maske
  • Herrespesial

Ønsker du deg en lettere sminke-hverdag? 

Vår talentfulle Noreen hjelper deg gjerne med permanent sminke

Det er alltid gøy å se før og etter bilder av resultatene, ta et titt i vårt galleri! Slik kan du selv se den fine forskjellen permanent sminke kan utgjøre.

Det er bare å ta kontakt med oss på telefon 489 95 070 dersom du har spørsmål angående våre behandlinger. 

Hvorfor er valg av riktige hudpleieprodukter så viktig?

Huden er den største barrieren vi har mot infeksjoner. Ved å bruke de hudpleieproduktene som er best for din hud sørger du for å gjøre denne barrieren sterkest mulig. Derfor er det så viktig å behandle huden på rett måte. 

Det finnes utallige med hudpleieprodukter designet for ulike hudtyper. Fet hud er for eksempel avhengig av en fettfri hudkrem, mens trøtt hud trenger en masse tilførsel av fuktighet. 

Det er selvsagt mange andre faktorer å tenke på ved valg av hudpleiebehandling og hudpleieprodukter. Med vår hjelp vil du finne de produktene og behandling din hud trenger. 

Uansett hvilken hudtype du har kan vi hjelpe deg med å finne din ultimate hudpleierutine. 

Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale 489 95 070 eller send oss en e-post info@beautycorneroslo.no. 

Du er alltid velkommen her på Beauty Corner!