Profesjonell hårfjerning i Oslo

Er du på jakt etter en grundig og skånsom hårfjerningsbehandling i Oslo? Hos oss får du nettopp det! 

Velger du Beauty Corner som din skjønnhetssalong, kan du forvente en førsteklasses opplevelse med fokus på kvalitet, komfort og avslapning

Ta en titt på våre forskjellige hårfjerningsmetoder og oppdag hvorfor vi er den ledende destinasjonen for hårfjerning i Oslo. 

Vi er her for å hjelpe deg med å velge rett behandling for dine behov og ønsker. 

Ring i dag for å bestille time 489 95 070, eller send oss en e-post til info@beautycorneroslo.no. 

Du kan og bestille time direkte her på vår hjemmeside.

Vi ønsker deg velkommen til Beauty Corner og våre to salonger, på Kalbakken og Rosenhoff. 

Hårfjerning med voks i Oslo som gir deg silkeglatt hud

Ønsker du å få en silkemyk og hårfri hud uten å bekymre deg for de ubehagelige følgene av barbering? Da er hårfjerning med voks den perfekte løsningen for deg. 

Hos oss på Beauty Corner Oslo tilbyr vi en skånsom og effektiv voksbehandling som etterlater huden din glatt og uten irritasjon.

Vårt team av erfarne spesialister er dyktige på å tilpasse behandlingen etter dine unike behov og hudtype. 

Når du velger vår voksbehandling kan du se frem til en avslappende og behagelig opplevelse. Vår nøye oppmerksomhet på detaljer og presisjon sørger for at du får en jevn og grundig hårfjerning hver eneste gang.

Hårfjerning i Oslo med cruelty-free, vegansk og parabenfri voks

Vi bruker kun førsteklasses voksprodukter og vi er stolte av å introdusere våre nyeste tilskudd av voksprodukter, Outback Organics og Lycon. Begge merker er cruelty-free, veganske og parabenfrie. 

Outback Organics, Englands mest solgte voksemerke, er utviklet av eksperter innen voksteknologi, hudleger og eteriske oljer. Deres veganske og parabenfrie formel er helt uten parabener, syntetiske dufter, farger og sterke kjemikalier som kan skade den sensitive og sarte huden til våre kunder.

Prøv våre voksprodukter fra Lycon, inkludert bestselgeren Rosette Hot Wax XXX. Den duftfrie voksen er beriket med rose, kamille og titandioksid, og passer for alle hud- og hårtyper. Mineralene og oljene virker beroligende og gjør huden smidig under behandlingen.

Hvorfor velge hårfjerning hos Beauty Corner Oslo?

Hos Beauty Corner Oslo er vi kjent for å levere imponerende resultater, og vi streber alltid etter å overgå dine forventninger. 

Under ser du 5 gode grunner for å velge oss som din skjønnhetssalong:

 1. Bli en del av vårt varme fellesskap av fornøyde kunder som stadig vender tilbake.

   

 2. Gode tilbud og priser! Vi har regelmessige tilbud og konkurransedyktige priser slik at du kan få den skjønnhetsbehandlingen du ønsker uten å sprenge budsjettet.

   

 3. Vi tar godt vare på deg og sørger for at du føler deg avslappet og komfortabel gjennom hele prosessen. Vår fokus på kvalitet sikrer at du får de mest fantastiske resultatene.
 4. Vi tilbyr et bredt spekter av skjønnhetstjenester, fra brasiliansk voksing til ansiktsbehandlinger som BB Glow behandling og mye mer.

   

 5. Hos oss prioriterer vi høy standard for hygiene og trygghet, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel under behandlingen.

Kom innom og opplev den avslappende atmosfæren i våre salonger. Vi ser frem til å ta godt vare på deg og sørge for at du føler deg trygg gjennom hele prosessen.

Bestill time for hårfjerning hos Beauty Corner Oslo i dag

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Beauty Corner Oslo! Ta kontakt med oss på telefon 489 95 070 eller send en e-post til info@beautycorneroslo.no for å bestille din time. 

Vi tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, slik at du kan velge akkurat det som passer best for deg. Enten du ser etter voksbehandling, BrowShapethreading, vippe-extensions eller hudpleie

Husk å ta en titt på vår tilbudsside, slik at du kan få med deg de nyeste tilbudene og spare penger.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Beauty Corner – Ditt hjørne for skjønnhet i Oslo!