Ansiktsbehandling

Våre ansiktsbehandlinger gir både dyp peeling og super dyp rensing av huden som resulterer i en enorm fornying av hudcellene og en utrolig forfriskende ren følelse.

Vi har behandlinger som gir ny glans til huden, som passer til alle hudtyper. Døde hudceller fjernes og huden fornyes, store porer reduseres , trekker ut talgen fra” sorte prikker” og reduserer talgproduksjon, tilfører huden masse fuktighet og hjelper mot rynker og linjer, gir huden en lift og tilfører huden oksygen.

Når huden tilføres oksygen vil det si at blodsirkulasjonen stimuleres og fuktighets opptaket blir bedre, for uren hud betyr det at bakteriene ikke får grobunn da de ikke tåler oksygenet.

*Alle ansiktsbehandlinger utføres med nakkemassasje.

Vi utfører tradisjonelle hudpleiebehandlinger, som klassisk dyprens, Ultrasonic Peeling som gir ny glans og glød til ansiktet og hjelper huden mot rynker og linjer.

Diamanslip med maske, Herrespesial, Beauty Eye og ansiktsmassasje.

Vi utfører også anti acne behandlinger, antirynkebehandlinger, nålerfri mesotherapy og spesialbehandlinger som Microneedling.

Microneedling behandlinger fjerner strekkmerker, arr og reduserer rynker, store porer, cellulitt og poser under øynene. Øker naturlig collagen produksjonen og hudens elastitet.

Kjære alle sammen

Som dere vet så har vi holdt stengt i ca 12 dager pga Corona viruset og det ser ut som at det vil fortsette fremover. Mange bedrifter sliter og vi er dessverre en av de. Vi har opprett en Spleis kampanje for å kunne betale de faste utgiftene under denne situasjonen. Håper dere har mulighet til å støtte oss og dele videre med andre.