Sliter du med svette? Vi har svettebehandling med botox!

Plages du av overdreven svette? Mange sliter med store svetteproblemer som påvirker hverdagen. Fra å måtte dusje flere ganger om dagen, ta med seg skift av antrekk til jobben eller andre bekymringer som hemmer daglige aktiviteter. 

Det er mange grunner til hvorfor vi kan få svetteproblemer. Det kan være hormonforandringer, sykdom, overgangsalder eller annet.

Medisinske injeksjoner av botox er en effektiv og god metode som hjelper deg som sliter med svette. Vi vet at behandlingen har gode resultater og statistisk blir mer enn 90 % bedre med sine svetteproblemer. 

Hos oss vil du møte dyktige terapauter som vil forklare behandlingen og svare på enhver spørsmål. 

For mer informasjon eller for å bestille time kan du ringe oss på telefon 489 95 070, eller sende oss en e-post til info@beautycorneroslo.no. 

Du kan også komme innom en av våre salonger, på Kalbakken eller vår nyåpnet skjønnhetssalong på Rosenhoff.

Velkommen til Beauty Corner – Vi ser frem til å møte deg!

Hvordan foregår svettebehandling med injeksjon av botox?

Svettebehandlig virker med at vi blokkerer nerveimpulsene til svettekjertlene med injeksjon av botox. På denne måten stanser vi utskilling av svette. Botox virker kun lokalt, det vil si at vi kun stopper svette der nålen blir injisert. 

Selve nålen er veldig tynn, de fleste føler lite smerte og veldig få bivirkninger. Behandlingen tar ikke lang tid. Du kan regne med ca. 30 – 50 minutter, avhending av hvor stort område som skal behandles. 

Botox kan injiseres og brukes som svettebehandling for armhule, føtter, ansikt og håndflater. 

Hvor lenge varer effekten av svettebehandling?

Svettebehandling med botox har langvarig effekt, som regel varer den mellom 6- 12 måneder. Men det kan variere fra person til person. 

Hvis det er din første behandling kan effekten vare litt kortere og det anbefales at behandlingen gjentas før det har gått fem måneder, altså før påvirkningen av den første behandlingen går ut. 

Det kan ta opptil to uker før du merker den fulle virkningen av behandlingen, men du vil nok allerede begynne å merke litt etter et par dager. 

Passer svettebehandling med botox for meg?

Svettebehandling passer for de fleste som sliter med overdreven svette i hverdagen. 

Vi minner om at du ikke kan få denne behandlingen hvis du er gravid, er ammende, har nevrologiske sykdommer eller for øyeblikket har en infeksjon i kroppen.

Svettebehandling med botox hjelper mot overdreven svette

Her på Beauty Corner utfører vi behandling mot svette i trygge og avslappende omgivelser. Vi hører på dine spørsmål og bekymringer og gir deg deretter våre anbefalinger for hvilken behandling som passer best for deg. 

Etter en behandling hos oss ønsker vi at du skal være fornøyd og at dine ønsker har blitt oppfylt. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om svettebehandling, rynkebehandling, fillers eller annet. 

Book time for svettebehandling med botox i Oslo

Hos oss er du alltid garantert profesjonell behandling, uansett om du bestiller time til svettebehandling med botox, leppefillers, ansiktsbehandling for eks. BB Glow behandling, hudpleie, fotpleiebehandling, vippe-extensions eller annet. 

En av våre mest populære tjenester er threading, eller tråding. En god metode for å forme øyenbrynene dine akkurat slik du ønsker det. 

Ring oss i dag på telefonnummer 489 95 070, eller send en e-post til info@beautycorneroslo.no for å bestille time på vår salong her på Kalbakken. 

Du kan også bestille time direkte her på vår hjemmeside ved å trykke på “Timebestilling”. 

Ønsker du time til vår nyåpnet salong på Rosenhoff kan du ringe 982 42 383, eller send en e-post til info+1@beautycorneroslo.no. 

Du kan også bestille time direkte ved å trykke her

Ta også gjerne en titt på våre gode tilbud på vår egen tilbudsside

Vi sees på Beauty Corner!