Ofte stilte spørsmål til Beauty Corner Oslo – FAQ

Velkommen til Beauty Corner Oslo – ditt ultimate destinasjon for skjønnhetspleie! 

Vi er her for å hjelpe deg med å se og føle deg fantastisk. 

Her er noen vanlige spørsmål og svar for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av ditt besøk hos oss:

Beauty Corner Oslo er en skjønnhetssalong som tilbyr et bredt spekter av behandlinger og tjenester for å forbedre din naturlige skjønnhet. Vi har et erfarent team av skjønnhetseksperter som er dedikert til å gi deg en unik og luksuriøs opplevelse.

Vi tilbyr et omfattende utvalg av behandlinger, inkludert ansiktsbehandlinger, hudpleie, voksing, Eximia, fotpleiebehandling med pedikyr, kroppsbehandling, threading, vippe-extensions, makeup og mye mer. 

Vårt team vil skreddersy behandlingen etter dine individuelle behov og ønsker.

Varigheten avhenger av den spesifikke behandlingen du velger. Enkelte behandlinger kan ta så lite som 30 minutter, mens andre kan ta opptil 2 timer. Du kan finne mer informasjon om varigheten på hver behandling på våre behandlingsbeskrivelser.

Du kan enkelt bestille en avtale ved å ringe oss på telefonnummer 489 95 070. Alternativt kan du også sende oss en e-post til info@beautycorneroslo.no. 

Vårt vennlige personale vil hjelpe deg med å finne en passende tid som passer for deg.

Vi forstår at ting kan endre seg, og vi er fleksible når det gjelder avbestillinger eller endringer. Vi ber om at du gir oss beskjed så snart som mulig hvis du trenger å endre eller avbestille avtalen din, slik at vi kan tilrettelegge for andre kunder. Vi setter pris på din forståelse og samarbeid.

Vi aksepterer vanlige betalingsmetoder som kontanter, bankkort og kredittkort. Du kan betale direkte på salongen etter behandlingen.

Ja, vi tilbyr gavekort som kan være den perfekte gaven til venner eller kjære. Gavekortene våre er tilgjengelige i ulike verdier og kan brukes til å kjøpe våre tjenester og produkter.

Absolutt! Vi har gode tilbud hver måned. Du kan finne alle våre aktuelle tilbud på vår tilbudsside. Sjekk den jevnlig for å få med deg våre spesialtilbud og kampanjer.

Vi bruker kun produkter av høy kvalitet i våre behandlinger. Vi velger nøye ut produkter som er skånsomme mot huden og gir gode resultater. Vårt team av skjønnhetseksperter vil også veilede deg om produkter som passer best for deg og gi deg råd om hudpleie og vedlikehold.

Ja, det er parkeringsmuligheter i nærheten av vår skjønnhetssalong. Du kan enten benytte gateparkering eller parkeringshus i området.

Du kan forvente en avslappende og behagelig opplevelse fra det øyeblikket du trer inn i våre lokaler. Vårt team vil ta seg av deg og sikre at du får den beste behandlingen i et rolig og luksuriøst miljø. Vi streber etter å gi deg et resultat som overgår forventningene dine.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon, er du velkommen til å kontakte oss direkte på telefonnummer 489 95 070, eller send en e-post til info@beautycorneroslo.no

For å se de aktuelle tilbudene våre, besøk vår tilbudsside.

Velkommen til Beauty Corner Oslo – Vi ser frem til å møte deg!