Voksbehandling

Voks i Oslo – For menn og damer

Har du aldri gjort en voksbehandling før har du sikkert mange spørsmål og tanker! Hos Beauty Corner Oslo er du forsikret en trygg, profesjonell og guidet behandling.

Vi tilpasser selvfølgelig behandlingen etter dine behov og ønsker. Det er viktig for oss at når du booker time for voks i Oslo, nærmere på Kalbakken, at du alltid kjenner deg ivaretatt og hørt. Kunden er alltid i fokus hos oss. Dette vil du også raskt bemerke deg så fort du kommer til din første voksbehandling med oss.

Kontakt oss gjerne i forhold til dine spørsmål rundt voks i Oslo på telefon 48995070 eller epost info@beautycorneroslo.no. Du er hjertelig velkommen og vi vil gjerne høre fra deg!

Prosedyren for voks i Oslo

Vi vil gjerne forklare litt nærmere hvordan prosedyren for voks i Oslo fungerer. Det er slik at voksing er en skjønnhetsbehandling som innebærer bortvoksing av kjønnshår ved bruk av voks. I motsetning til intimbarbering fjernes hårene samt hårrota og er en av flere epilmetoder.

Prosedyren begynner med at de tilsvarende steder desinfiseres og så brukes pudder på huden. Voks påføres varm tyktflytende med en trespatel. Når voksen blir kald og fast fjernes den med et rykk. Skulle det forbli enkle hår fjernes de med pinsett etterpå.

Hvor lenge blir håret borte etter voksbehandlingen?

Omtrent halvparten kommer tilbake etter ca. 1 mnd. etter voksbehandlingen. Vi sier at halvparten av hårene fordi hårene befinner seg i forskjellige vekstfaser.

Enkelte har ikke nådd hudoverflaten når hårfjerningen finner sted og vil naturlig nok ikke komme til syne relativt kort tid etter voksing i Oslo. Dette skyldes altså ikke dårlig behandling.

Blir det mer, mørkere eller stivere hår etter voksbehandling?

Voksing for menn og kvinner kan føre til litt mørkere hår. De kan ikke bli stivere. Man får aldri mer hår enn før. Dette er fordi at man har samme mengde hårsekker ved barbering som ved voksing.

Hvordan blir huden etter voksing?

Huden rundt hver enkelt hårfolikkel blir mer eller mindre rød, det kommer an på hudens sensitivitet. Vi anbefaler i midlertidig å unngå enhver form for soling samme dag inkl. solarium på grunn av faren for infeksjon og vi fraråder bading samme dag.

*Terapeuten vil også informere deg om etterbehandlings råd, etter voksbehandlingen.

Voks i Oslo kan bestilles på følgende områder

Du vil selv gi oss beskjed om hvilke områder du ønsker å vokse. Dette er en personlig avgjørelse som tas etter dine preferanser og din egen hårvekst.

Vi er her for å lytte til deg, samtidig som vi alltid utfører en trygg og sikker voksbehandling.

Områder for voks hos Beauty Corner Oslo:

● Hake
● Bryn
● Nakke
● Overleppe
● Bikinilinjen
● Brasiliansk
● Ben og bikinilinje
● Legg
● Lår
● Hele armen
● Armhuler
● Hele ryggen
● Bryst
● Mage
● Hender/Fingrene
Tråding / hårfjerning med trå

Pris på voks i Oslo

Når det kommer til priser, så kommer det an på hvilket område du er interessert i å vokse.

Vi har priser helt fra 189,- på utvalgte områder. Dersom du ofte gjør voksing, kan vi også anbefale et klippekort som vil til sist bli rimeligere for deg ved gjentatte behandlinger.

For å bestille time vennligst ta kontakt med oss på 48995070 eller send en e-post info@beautycorneroslo.no.
Du kan også bestille direkte fra vår hjemmeside. 

Vi gleder oss til et besøk fra deg!

Ta også en titt på våre andre tjenester som permanent sminkethreading eller vippe-extentions.

VOKSNYHET! Cruelty-free, vegansk og parabenfri voks!

På Beauty Corner Oslo er vi stolte av å introdusere vår nyeste tilskudd av voksprodukter. Vi ønsker å presentere to fantastiske merker som vi nå har tilgjengelig på salongen: Outback Organics og Lycon.

Outback Organics er Englands mest solgte voksemerke, og det er ikke uten grunn. Utviklet av vokseksperter, hudleger og eksperter innen eteriske oljer, representerer denne serien den absolutte gullstandarden for voks og produkter. Det som skiller Outback Organics er dens veganske og parabenfrie formel, uten parabener, syntetiske dufter, farger og sterke kjemikalier som kan skade den sensitive og sarte huden til våre kunder.

Denne effektive og skånsomme voksen etterlater ingen klebrighet når den brukes i kombinasjon med før- og etterbehandlingsprodukter fra Outback Organics. Dette sikrer en ren fjerning av alt hår, uten å påvirke huden negativt. Den fantastiske formelen har gjort Outback Organics voks til det mest populære valget blant norske salonger som spesialiserer seg på brasiliansk voksing.

I tillegg til Outback Organics, tilbyr vi også voksprodukter fra Lycon.
En av våre bestselgere er Rosette Hot Wax XXX, en duftfri voks beriket med rose, kamille og titandioksid. Denne nøytrale og kremede voksen passer for alle hud- og hårtyper. Mineralene (titandioksid), kamille og roseolje virker beroligende på huden og gjør den smidig under voksbehandlingen.

Både Outback Organics og Lycon er stolte av å være cruelty-free og glutenfrie, og vi er glade for å kunne tilby disse merkene til våre verdifulle kunder.