Beauty Corner Oslo introduserer BrowShape

Den perfekte behandlingen for deg som aldri har stylet brynene dine før. 

Vi gir deg ikke bare vakre og veldefinerte bryn, men også den nødvendige veiledningen og instruksjonen for å mestre kunsten selv!

Med BrowShape gir vi deg de nødvendige verktøyene og ekspertisen du trenger for å få brynene dine til å se fantastiske ut.

BrowShape inkluderer brynforming med farge og personlig veiledning med trinn-for-trinn instruksjon slik at du kan mestre kunsten selv!

Og bare så det er klart, menn, du er også hjertelig velkommen til å hoppe på brynvogna! Vi vil gjerne hjelpe deg med å få brynene dine på sitt aller beste, fordi flotte bryn kjenner ingen kjønnsgrenser!

Nå har vi spesialpris på behandlingen til kun 699 kr, og hvis du er rask nok og er blandt de 20 første som bestiller får du time til kun 499 kr !

Book din time i dag!

Ring oss på telefonnummer 489 95 070 eller send en e-post til info@beautycorneroslo.no. 

Du kan og bestille time direkte her på vår hjemmeside. 

Hva er BrowShape hos Beauty Corner Oslo? 

BrowShape er en avansert brynsbehandling som kombinerer brynforming med farge for å gi deg et imponerende resultat. 

Denne tjenesten tilbys av erfarne profesjonelle som virkelig forstår kunsten å forme og style bryn.

BrowShape er den ideelle løsningen, spesielt for de som er nye på brynstyling. 

Vår dedikerte ekspertteam sørger ikke bare for å gi deg vakre og veldefinerte bryn, men gir også grundig veiledning gjennom hele behandlingen. 

Vi er lidenskapelige når det kommer til å hjelpe deg med å oppnå de brynene du alltid har drømt om, og vår veiledning gjør hele prosessen enkel og morsom, selv om du aldri har tatt i en pinsett før.

5 grunner for å velge Beauty Corner Oslo

  1. Når du velger Beauty Corner, kan du forvente en førsteklasses opplevelse med et sterkt fokus på kvalitet, komfort og avslapning.
  2. Våre terapeuter har lang erfaring og ekspertise innen våre respektive områder, og vi vil sørge for at du får de resultatene du drømmer om.
  3. Vi forstår at ansiktsformer varierer fra person til person, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som tar hensyn til akkurat din ansiktsform.
  4. Vi setter alltid våre kunders ønsker, bekymringer og tilbakemeldinger i høysetet. Din skjønnhet er vår prioritet, og vi er her for å hjelpe deg med å oppnå det utseendet du drømmer om.
  5. En annen god grunn til å velge Beauty Corner er vår forpliktelse til å tilby overlegen kvalitet til en overkommelig pris.
    Vi mener at skjønnhetspleie av høy kvalitet skal være tilgjengelig for alle, og våre konkurransedyktige priser gjør det mulig for deg å nyte førsteklasses behandlinger uten å tømme lommeboken.

Bestill BrowShape hos Beauty Corner Oslo

Har du noen gang drømt om å ha perfekte bryn? Hvorfor ikke bestille en BrowShape-time hos oss i dag og la oss hjelpe deg med å få brynene du alltid har ønsket deg! Se før- og etterbilder i vårt galleri. 

Men vi har mer enn bare BrowShape magi å tilby – vårt skjønnhetssortiment spenner fra Vippe-extensions, Hudpleie, Brasiliansk voksing, Permanent sminke, Brynslaminering (Brow Lamination), til BB Glow behandling og så mye mer! 

Ta kontakt med oss i dag! Ring oss på 489 95 070 eller send en mail til info@beautycorneroslo.no for å reservere din tid. 

Vi ser frem til å ønske deg velkommen, så du kan stråle med fantastiske bryn. Bestill din BrowShape-time nå!