BB Glow behandling hos Beauty Corner i Oslo

Ønsker du deg jevn og glødende hud, helt uten sminke? BB Glow behandling gir glatt og løftet hud, samtidig som behandlingen reduserer rødhet, minsker synligheten av porer og gir mer kontroll av melanin som fører til mindre fargeflekker i ansiktet. 

BB Glow er også perfekt for deg som sliter med mørke ringer under øynene, ettersom behandlingen etterlater deg med lysere hud og mindre hevelse under øynene. 

Du vil også se en reduksjon av fine linjer og rynker i ansiktet og økt kollagenproduksjon. 

Ikke bare gir behandlingen deg ytre fordeler, men den hjelper også innvendig med å gi næring og fuktighet til huden som igjen øker hudens elastisitet. 

Få en frisk hud med en naturlig og sunn glød som varer. 

Ring oss for mer informasjon eller bestill time i dag. Kontakt oss på telefonnummer 489 95 070, eller send en e-post til info@beautycorneroslo.no. 

Du kan og komme innom vår salong på Kalbakken eller vår nyåpnet salong, avd. Rosenhoff.

Velkommen til Beauty Corner – Din skjønnhetsekspert i Oslo.

Behandling hos Beauty Corner Oslo – Hva er BB Glow?

BB Glow er en behandling som allerede har hatt stor suksess i USA og flere land i Europa. Selve behandlingen foregår ved at vi injiserer BB-krem i hudoverflaten. 

Det er en sikker og trygg behandling som hjelper for deg som sliter med akne, rødhet, pigmentflekker, eller for deg som bare vil ha ekstra glød og samtidig minske små rynker i ansiktet. 

Med BB Glow får du en jevn hudfarge med økt beskyttelse, ettersom behandlingen øker antioksidanter i huden og samtidig nøytraliserer frie radikaler. 

Vanlige spørsmål – BB Glow behandling hos Beauty Corner Oslo

Her på Beauty Corner får vi ofte spørsmål om våre forskjellige ansiktsbehandlinger, og vi er her for å hjelpe deg finne den behandlingen som passer best for dine behov og ønsker. 

BB Glow passer for alle kjønn og aldre, uansett hudtone. 

I teksten under prøver vi å svare på noen av de mest normale spørsmålene vi får om BB Glow behandling. Men ta gjerne kontakt med oss dersom du ikke finner svar på det du lurer på her på denne siden. 

Pris for BB Glow behandling hos Beauty Corner Oslo? 

Nå har vi ledig time for BB Glow behandling til prisen 2500,-

Du vil se forskjell i huden rett etter behandlingen, men resultatet vil fortsette å forbedre seg over de neste 14 dagene. Vær oppmerksom på å holde deg unna sol / solarium i to uker etter behandlingen. 

Når du er her på vår skjønnhetssalong vil vi gå gjennom all informasjon sammen med deg, slik at du får mest mulig ut av behandlingen for et varig resultat. 

Kan BB Glow behandling gi noen bivirkninger?

For de fleste er det helt vanlig å ha litt mer rødhet i huden dagene etter behandlingen, dette vil gå vekk av seg selv og er ikke noe å være bekymret for. 

Husk å ikke bruke sminke 24 timer etter behandlingen, hvis du har veldig sensitiv hud ber vi deg vente i en uke med å påføre sminke. 

Hvor lang tid tar BB Glow behandling hos Beauty Corner Oslo?

Selve behandlingen går relativt raskt og tar ca 1.5 time her på vår salong. 

Ta kontakt med oss for mer informasjon. 

Hvor lenge varer effekten av BB Glow behandling?

For å ha mest mulig langvarig resultat, anbefales det å gjenta behandlingen etter ca. 2 uker. Du vil da hjelpe til å opprettholde et resultat som vil vare i ca. 6 måneder. 

Avhengig av resultat du ønsker og din hudtype anbefales det også at kuren gjentas 3-5 ganger. Etter dette kan du fortsette med en behandling for å vedlikeholde resultatet ca. hver 6-8 uke. 

Kontakt Beauty Corner Oslo for BB Glow behandling

Vi har flere andre ansiktsbehandlinger og ta gjerne kontakt med oss i dag hvis du er interessert i kollagen trådløft, HydraFacial, rynkebehandling, svettebehandling, vippe-extensions, BrowShape eller andre behandlinger. 

Ring oss på telefon 489 95 070, eller send en e-post til info@beautycorneroslo.no. 

Velkommen til Beauty Corner Kalbakken, eller Beauty Corner Rosenhoff.

Vi ser frem til å høre fra deg!

BB Glow Behandling